Serwis klimatyzacji?
601 22 44 87
biuro@rcontrol.pl
Dołącz do nas:
Home > Opinie

Opinie

Zobacz opinie o naszej pracy

Lubimy cieszyć się z naszymi klientami niezawodną pracą zamontowanych urządzeń oraz komfortem termicznym. Codziennie dokładamy wszelkich starań i stawiamy kolejne kroki do osiągnięcia następnych sukcesów.

Zobacz, co piszą o nas nasi klienci!👇

Opinie google

Iwona
Iwona
2024-03-22
Polecam firmę Rcontrol z całego serca. Współpraca przebiegła pomyślnie bez zbędnych problemów. Super podejście do klienta. 🙂 Firma godna polecenia
Wiktoria Jarończyk
Wiktoria Jarończyk
2023-08-24
Przemili Panowie, sprawnie i szybko zamontowali klimatyzator. Bardzo dobrze przygotowani, zabezpieczyli wszystko wokół. Polecam gorąco!!
Dominika Karolak
Dominika Karolak
2023-08-01
Bardzo polecam. Jestem zadowolona z usługi. Pełen profesjonalizm :)
Bogusia J
Bogusia J
2023-07-30
Niestandardowy montaż klimatyzacji w zamieszkałym domu przebiegł szybko, czysto i sprawnie. Również długo po montażu Panowie cierpliwie służyli mi wszelkimi informacjami. Przeglądy serwisowe zawsze w dogodnych, wyznaczonych przeze mnie terminach.
Rafał Uznański
Rafał Uznański
2023-06-27
Polecam wszystkim którzy oczekują profesjonalnej i żetelnej firmy
Sylwester Kudra
Sylwester Kudra
2023-06-16
Firma godna polecenia profesjonalny montaż super kontakt i ogromna wiedza właściciela który fachowo doradzi i pomoże przy doborze odpowiedniego klimatyzatora.
Sylwek Wasco
Sylwek Wasco
2023-06-16
Polecam firmę, bardzo dobry kontakt oraz profesjonalizm
Ola D
Ola D
2023-06-08
Bardzo polecam. Super kontakt. Pełne zaangażowanie, dobry sprzęt. Podejście indywidualne do klienta. Szukanie rozwiązań w celu uniknięcia nieprzewidzianych kosztów przez klienta. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Będziemy korzystać z usług dalej. Polecam każdemu!

Jeśli jesteś naszym klientem i chcesz dodać nam opinię na kliknij w poniższy link – zostaniesz przeniesiony bezpośrednio do strony na zewnętrznym portalu gdzie możesz dodać opinię:

Dodaj opinie  na google

 

Dodaj opinie na oferteo

Dodaj opinie na fixly.

Scroll to Top